Ακουστική Μικρών Χώρων

KnowHow: Ακουστική Μικρών Χώρων

 

Κάντε Download και εκτυπώστε το αρχείο “Room Acoustics” από την σειρά KnowHow του avmentor.gr και διαβάστε τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε γύρω από την Ακουστική των μικρών χώρων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα βασικά φαινόμενα και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την συμπεριφορά του χώρου σας.

Για να κατεβάσετε το αρχείο κάντε δεξί click στο εξώφυλλο της έκδοσης και επιλέξτε “Save Target As…”  To αρχείο είναι Adobe Acrobat (pdf) και για να αναγνωσθεί/εκτυπωθεί απαιτεί το αντίστοιχο πρόγραμμα.  Αν δεν έχετε Acrobat Reader μπορείτε να τον κατεβάσετε ΕΔΩ. Η έκδοση είναι έγχρωμη, αποτελείται από 16 σελίδες και το αρχείο έχει μέγεθος περίπου 740kB. Επειδή το αρχείο είναι αρκετά μεγάλο, καλό είναι να ΜΗΝ προσπαθήσετε να το δείτε online, αν χρησιμοποιείτε απλή dialup σύνδεση.

Mπορείτε απλώς να εκτυπώσετε το αρχείο απ’ ευθείας από τον Acrobat Reader σε χαρτί A4 με προσανατολισμό “Portrait”.  Αν όμως θέλετε να το βιβλιοδετήσετε σωστά, πρέπει να επιλέξετε εκτύπωση πρώτα των μονών σελίδων και κατόπιν αφού “τουμπάρετε” το χαρτί να εκτυπώσετε τις ζυγές σελίδες στην άλλη όψη.

Πηγή: http://avmentor.gr/downloads/knowhow_room_acoustics.htm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.