Πρόσκληση για συμμετοχή Ανέργων & Φοιτητών σε επιδοτούμενο πρόγραμμα δωρεάν μαθήματων για την απόκτηση
αναγνωρισμένης πιστοποίησης πληροφορικής ΑΣΕΠ

Περιορισμένες θέσεις, δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα που βρίσκεται παρακάτω στη σελίδα.

 

Ημερομηνίες έναρξης νέων τμημάτων:

Αύγουστος: 18/8, 19/8, 22/8, 23/8, 24/8, 25/8, 26/8, 29/8, 30/8, 31/8
Σεπτέμβριος: 1/9, 2/9, 5/9, 6/9, 7/9, 8/9, 9/9, 12/9, 13/9, 14/9, 15/9, 16/9

Περιορισμένες θέσεις, δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα που βρίσκεται παρακάτω στη σελίδα.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Παρακολούθηση δωρεάν μαθημάτων ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
  • Πιστοποιητικό Αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ, Ιδιωτικό Τομέα, στο Εξωτερικό, για Μεταπτυχιακά, για Προκηρύξεις και Μετατάξεις.
  • Μαθήματα και απεριόριστη πρακτική εξάσκηση διάρκειας έως και τριών μηνών από την ημερομηνία έναρξης
  • Ελεύθερη επιλογή ωραρίου και ημερών παρακολούθησης μαθημάτων
  • Ευέλικτα ωράρια παρακολούθησης των μαθημάτων σε ειδικά τμήματα από τις 09:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ (κατ’ επιλογή του σπουδαστή)
  • Για τους φοιτητές δυνατότητα παγώματος του προγράμματος για την περίοδο της εξεταστικής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων εάν έχετε κάποιες γνώσεις δεν είναι υποχρεωτική. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μόνο τα μαθήματα που έχετε ανάγκη καθώς και να κάνετε τα απαραίτητα test προσομοίωσης των εξετάσεων. Τα μαθήματα μπορεί να διαρκέσουν, αναλόγως το επίπεδο γνώσεών σας, από δύο εβδομάδες έως και 3 μήνες από την ημερομηνία έναρξης.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά  Παπαναστασίου 150(Θεσσαλονίκη) στο Κ.Δ.Β.Μ. Υδρόγειος, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, με συνεχή καθοδήγηση από εγκεκριμένους εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης, σε ευέλικτα ωράρια από Δευτέρα – Παρασκευή (πρωί έως βράδυ 09:00-22:00). Τις ώρες και μέρες παρακολούθησης τις καθορίζετε εσείς.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Για ΑΝΕΡΓΟΥΣ και ΦΟΙΤΗΤΕΣ: ΔΩΡΕΑΝ και οι 6 ενότητες (Internet, MS Word, MS Excel, Windows 7, MS Powerpoint, MS Access). Αναλόγως το επίπεδο γνώσεων, παρακολούθηση μαθημάτων έως και 3 μήνες.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι εξετάσεις διενεργούνται από φορέα εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (πιστοποιητικό αποδεκτό από Α.Σ.Ε.Π. και για όλες τις προκηρύξεις). Τα εξέταστρα στοιχίζουν: 70€ κάρτα δεξιοτήτων, 40€ κάθε ενότητα εξέτασης  και 30€ η έκδοση του πιστοποιητικού. Ειδικά για τους συμμετέχοντες του προγράμματος σε περίπτωση αποτυχίας δεν επιβαρύνονται με επιπλέον εξέταστρα. (δωρεάν επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας).