Home / Ενημέρωση / 14/6/21 – Μονοήμερη εκπαίδευση Dante Level 1 & Level 2

14/6/21 – Μονοήμερη εκπαίδευση Dante Level 1 & Level 2

Η εταιρία Φίλιππος Νάκας ABEETE σε συνεργασία με την ThessPro Κοιν.Σ.Επ προσφέρουν τo course για τα επίπεδα πιστοποίησης Level 1 & Level 2 του προγράμματος Dante Certification.

Το μονοήμερο εκπαιδευτικό course που αποτελείται από τα επίπεδα Dante Level 1 & Dante Level 2, απευθύνεται σε αρχάριους ή έμπειρους χρήστες δικτυακών εφαρμογών Dante, που δεν έχουν αποκτήσει πιστοποίηση  και θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση για την online διαδικασία χορήγησης πιστοποίησης της Audinate.

Συμμετοχή – Εγγραφή (ΔΩΡΕΑΝ).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και για να το παρακολουθήσετε θα πρέπει να εγγραφείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Διάρκεια: 11:00 – 19:00 (7 ώρες)

Έναρξη Dante Level 1: 11:00

Έναρξη Dante Level 2: 15:30

Πιστοποιημένοι στο L1: Όσοι έχουν ήδη πιστοποιηθεί  στο L1 μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του L2 ή οποία ξεκινάει στις 15:30

πληροφορίες εγγραφές  στην ιστοσελίδα της ThessPro

Creative Commons License 14/6/21 – Μονοήμερη εκπαίδευση Dante Level 1 & Level 2 is licensed by Stayingalive.gr under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 United States License.
Αρέσει σε %d bloggers: