Ηχολήπτες: Γενετικά λιγότερο πιθανό να χαμογελάσουν

Δεκαπέντε επιπλέον χρωμοσώματα Υ από κανονικούς ανθρώπους βρέθηκε ότι έχουν οι ηχολήπτες

Ένα πρόσφατο άρθρο στο περιοδικό Genetics Weekly, ένα γνωστό περιοδικό στο κόσμο της γενετικής, αποκάλυψε ότι οι ηχολήπτες ( ηχητικοί μηχανικοί ) μπορεί να είναι ανίκανοι στην πραγματικότητα να χαμογελούν.

Ο Δρ Paul Bonapart, ένας από τους λιγότερο επιδραστικούς γενετιστές του κόσμου, ισχυρίζεται ότι απάντηση στην έλλειψη χαμόγελου  από το πρόσωπο ενός ηχολήπτη μπορεί να κρύβεται στο DNA τους και όχι επειδή είναι γκρινιάρηδες, όπως συνηθίζεται να πιστεύεται .

 

” Όσο παρατηρούμε περισσότερο τους ηχολήπτες, τόσο πιο περίπλοκοι και εκπληκτικοί γίνονται”, δήλωσε ο Bonapart, στο Wunderground νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. “Και αν το σκεφτούμε, εδώ και χρόνια αγνοούσαμε αυτούς τους τύπους χαρακτηρίζοντάς τους ως μίζερους και ότι γι’ αυτούς το παν είναι το χρήμα, την ώρα  μάλιστα που αποτελούν ένα εντελώς μοναδικό ανθρώπινο υπο-είδος”.

“Μην με παρεξηγήσετε, παραμένουν μίζεροι, αλλά δεν ξέρουμε ότι είναι έτσι, γεννιούνται έτσι”, ισχυρίστηκαν οι γενετιστές.

“Στην πραγματικότητα, είναι μεταλλάξεις, μόνο αντί να πάρουν κάτι τονωτικό, όπως τηλεπαθητικές δυνάμεις, η υπέρ-ανθρώπινη δύναμη ή κάποιο είδος μαγείας, είναι απλώς κακοί.

“”Αν κοιτάξουμε προσεκτικά to DNA των ηχοληπτών, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι έχουν περίπου δεκαπέντε επιπλέον χρωμοσώματα Υ από κανονικούς ανθρώπους”, ισχυρίστηκε ο Bonapart.

“Αυτή η μετάλλαξη, γνωστή τώρα ως γονίδια soundis engineerous, έχει άμεση επίδραση σε δύο περιοχές του εγκεφάλου του ηχολήπτη. Το μέρος που “φτιάχνει” την καλή διάθεση και το μέρος που ελέγχει τους μυς που χρειάζονται για να χαμογελάσει”.

“Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βγεις έξω και δεις έναν ηχολήπτη να μοιάζει με κακοποιό, να το θυμάσαι αυτό, δεν είναι απλώς ένας κακοποιός, είναι real freak.

Σε σχετικά νέα, επιβεβαιώνεται επίσης ότι, οι DJs είναι γενετικά ανίκανοι να υπακούσουν σε οδηγίες, με αποτέλεσμα το “απόλυτο χάος”, όταν έρθουν σε επαφή με ηχολήπτες.

 

πηγή: https://wundergroundmusic.com/sound-engineers-genetically-less-likely-to-smile/?fbclid=IwAR236DI3tWipvCup-PH4dbgovdViwjMaJW2Js-NCox6J1OOYG6ox1Zn7RyI

Check Also

Πόσο επαγγελματίες είναι οι επαγγελματίες;

Το θέμα  της επαγγελματικής ταυτότητας πρέπει να λυθεί και να μη μετατίθεται στους νέους, οι …