Πρόταση της Α’ ΩΡΛ κλινικής του Α.Π.Θ δημιουργίας ομάδας εργαζομένων για μακροπρόθεσμη έρευνα

Ένα από τα αισιόδοξα μηνύματα της 2ης Ημερίδας Σπουδών Ήχου ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο άκουσμα της πρότασης από τον ίδιο τον Διευθυντή της Α’Ω.Ρ.Λ Κλινικής του Α.Π.Θ Γιώργο Κυριαφίνη,, ο οποίος παρακολουθούσε την ημερίδα.

Συγκεκριμένα πρότεινε  να συγκροτηθεί επαγγελματική ομάδα εργαζομένων για μακροχρόνια παρακολούθηση και έρευνα από την Πανεπιστημιακή κλινική.

Χαρακτηριστικά διευκρίνισε ότι και εκείνοι ως επαγγελματική ομάδα θα ήθελαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με μία ειδική ομάδα εργαζομένων ( δεν είναι βιομηχανικοί εργάτες δηλαδή)  που εργάζονται σε θορυβώδη περιβάλλοντα, με ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής μας σε κάποια ημερίδα των γιατρών της ειδικότητας..

Για εκείνους μπορεί να αποτελεί στόχος έρευνας, για μας όμως ως ομάδα εργαζομένων το όφελος είναι ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος στο πρώτο σε χρησιμότητα επαγγελματικό μας εργαλείο. Την ακοή μας.

Η επίσκεψη θα γίνεται 1 -2 φορές το χρόνο με ραντεβού  και ισχύει το Ιατρικό Απόρρητο.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε εργαζόμενους στον τομέα της ψυχαγωγίας, της μουσικής παραγωγής και του ζωντανού θεάματος.

Για  περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με το πρόγραμμα  συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα της ThessPro