Εξειδικευμένη επιμόρφωση: Performance Network – Midi & O.S.C

Η πρόσφατη ένταξη στο δυναμικό της εκπαιδευτικής ομάδας της ThessPro του κ. Δημήτρη Αδάμ επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα μοναδικό σεμινάριο χρήσης της μουσικής τεχνολογίας στον συγχρονισμό ήχου, εικόνας και φωτισμού μπορούν να παρακολουθήσουν απόφοιτοι των ΙΕΚ ηχοληψίας, μουσικής τεχνολογίας και επαγγελματίες του ήχου και της εικόνας.

 

Σεμινάριο – Workshop

Οι τεχνολογίες Midi και Open Sound Control (O.S.C) θα αποτελέσουν τα εργαλεία του εκπαιδευτικού διημέρου συνολικής διάρκειας 16 ωρών που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Μαρτίου και την Τρίτη 10 Μαρτίου, με 2 οκτάωρα session ( 10:00 – 18:00 ) στη μουσική σκηνή “Ξέφωτο” – Λυκούργου 5 – στα Λαδάδικα.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της ThessPro 

http://thesspro.gr/2020/02/12/%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%81%cf%86%cf%89%cf%83%ce%b7-performance-network-midi-o-s-c/

Check Also

Εκπαιδευτικά προγράμματα απο τη ThessPro

Δύο νέα eξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα της ThessPro. Ήχος και θόρυβος για μαθητές γυμνασίου και Ενεργητική ακρόαση και αντιμετώπιση θορύβου στις αίθυσες διδασκαλίας για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.