“Εργασιακά δικαιώματα και Ασφάλεια στην εργασία”.

Το ΣΤΑΖΟΕ (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ) σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση ενημέρωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί από το σωματείο μας με θέμα “Εργασιακά δικαιώματα και Ασφάλεια στην εργασία”.
Καλεσμένοι, θα παρευρεθούν ένας Κοινωνικός Επιθεωρητής και ένας Τεχνικός Επιθεωρητής από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων που εργάζονται στο ζωντανό θέαμα ακρόαμα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι το κάλεσμα δεν απευθύνεται σε εργοδότες, προμηθευτές και ελεύθερους επαγγελματίες που απαςχολούν προσωπικό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνελεύσεων της ΕΤΕΚΤ-ΟΤ (ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ), Βαλτετσίου 25, Αθήνα, στις 7 Μαϊου 2019 και ώρες 12:00-18:00.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στο χώρο θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς για τα έξοδα της εκδήλωσης.
Θα συζητηθούν θέματα όπως:

  1. Συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας και συμβάσεις έργου. Δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν από τις παραπάνω συμβάσεις.
  2. Συμβάσεις ορισμένου χρόνου μικρής (1-6 μήνες) και πολύ μικρής διάρκειας (1 ημέρα – 1 μήνα). Ωράριο εργασίας, όριο υπερωρίας και υπερεργασίας.
  3. Όροι ασφάλισης και ένσημα. Κατηγορία, κλάση και κωδικοί ασφάλισης.
  4. Εργατικά ατυχήματα.
  5. Συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση όσο αφορά τη συμμετοχή σας μιας και ο χώρος είναι περιορισμένων θέσεων.
Το link του event : https://www.facebook.com/events/336719133672431/?ti=icl

Check Also

Δευτέρα 11 Μαΐου η Γενική Συνέλευση του ΣΤΑΖΟΕ

Η έως τώρα επιλογή των περισσοτέρων να κινούνται εκτός σωματείου αποδείχτηκε τραγική για τον κλάδο με τα αποτελέσματα να είναι ορατά